Over ons

Enkele jaren geleden zijn wij begonnen met het maken van hardhouten tuintafels. Ooit begonnen met het maken van een eigen hardhouten tuintafel, maar de vraag die daaruit voorkwam was enorm. Toen de hobby uit de hand liep hebben we Hardhoutentuintafels.nl opgezet.

Zo hebben we de afgelopen jaren al heel wat hardhouten tuintafels op maat mogen maken en deze bij veel tevreden klanten geleverd.

Wij hebben inmiddels een kleine showroom (die in de showroom tevens onze lunchplek is) en maken de tafels vanuit onze eigen fabriek in Geldermalsen. Hier hebben we alle ruimte om de hardhouten balken te schaven, schuren en op maat te maken en om te toveren tot tafelblad.

Wanneer het tafelblad met zorg en met de hand op maat is gemaakt bevestigen we het gewenste onderstel onder het tafelblad. De tafel kan vervolgens worden opgehaald of tegen betaling thuis worden bezorgd. We bezorgen tafels in de regio vaak zelf. We leveren tafels door heel Nederland, we gebruiken hiervoor koeriers van Brenger. Bij grote tafels wordt i.v.m. het gewicht het tafelblad los van het onderstel geleverd. Gaten voor bevestiging van het onderstel worden voorgeboord en bevestigingsmaterialen door ons meegeleverd.

Een 240 tafel van een tevreden klant.